Jouko Joge Heinänen

Olen sarjisti, kuvittaja ja animaattori. 2018 Action Lab julkas mun, Samanthan ja Rosakazin tekemän Guncats-sarjakuvan, ja oon siitä asti työstänyt mun seuraavaa prokkista Half a Knight- nimellä kulkevaa mustalla huumorilla höystettyä sarjisromaania. Haaveilen siitä, että sarjakuva vois suomessa jonain päivänä olla merkittävämpi osa mediaa ja kulttuuria, ja että pystysin tienaamaan elantoni piirtämällä sarjakuvaa. Mun email on jogestyle@gmail.com ja mun duuneja löytää tällä hetkellä pääasiassa somesta (ja satunnaisista mobiilipeleistä). https://www.instagram.com/instajoge/ https://www.deviantart.com/jogeart https://twitter.com/jogestyle

Olen sarjisti, kuvittaja ja animaattori. 2018 Action Lab julkas mun, Samanthan ja Rosakazin tekemän Guncats-sarjakuvan, ja oon siitä asti työstänyt mun seuraavaa prokkista Half a Knight- nimellä kulkevaa mustalla huumorilla höystettyä sarjisromaania. Haaveilen siitä, että sarjakuva vois suomessa jonain päivänä olla merkittävämpi osa mediaa ja kulttuuria, ja että pystysin tienaamaan elantoni piirtämällä sarjakuvaa.

Mun email on jogestyle@gmail.com ja mun duuneja löytää tällä hetkellä pääasiassa somesta (ja satunnaisista mobiilipeleistä).

https://www.instagram.com/instajoge/
https://www.deviantart.com/jogeart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.