Susanna Hiltunen

Murwelo. Susanna Hiltunen. Milleniaali. Väliinputoaja.  Ammattinimike syrjäytetty. Väsynyt sätkimään yhteiskunnan pillin mukaan. Väsynyt leijailemaan ilman suuntaa. Diagnoosi epävakaan persoonallisuuden häiriö. Alkoholistiperhe. Läpikäynyt läheisen itsemurhan. Rakastunut. Pelännyt rakkaimpansa menettämisestä yhteiskunnan toimesta. Saanut olla helpottunut myönteisestä turvapaikkapäätöksestä.  Tämänhetkinen tehtävä: auttaa muita elämänkokemuksella ja kattavalla tavalla lukea tunteita. Tehdä joku muu iloiseksi tai nauramaan. Ei ottaa elämää liian vakavasti. Kunhan on kivaa. Toistaiseksi ei ole tuomassa lapsia tähän mätään maailmaan kärsimään alusta loppuun palavalla maapallolla.  On vihdoin ymmärtänyt elämän lyhyyden ja päättänyt tehdä juuri ne asiat jotka tekevät hänet onnelliseksi. On hyväksynyt kykenemättömyytensä muuttaa asioita.  https://www.youtube.com/channel/UCE9hmBirVt9JES2VJ93Mh7A
(http://murwellova.sarjakuvablogit.com/)

Murwelo. Susanna Hiltunen. Milleniaali. Väliinputoaja. 
Ammattinimike syrjäytetty. Väsynyt sätkimään yhteiskunnan pillin mukaan. Väsynyt leijailemaan ilman suuntaa. Diagnoosi epävakaan persoonallisuuden häiriö. Alkoholistiperhe. Läpikäynyt läheisen itsemurhan. Rakastunut. Pelännyt rakkaimpansa menettämisestä yhteiskunnan toimesta. Saanut olla helpottunut myönteisestä turvapaikkapäätöksestä. 
Tämänhetkinen tehtävä: auttaa muita elämänkokemuksella ja kattavalla tavalla lukea tunteita. Tehdä joku muu iloiseksi tai nauramaan. Ei ottaa elämää liian vakavasti. Kunhan on kivaa. Toistaiseksi ei ole tuomassa lapsia tähän mätään maailmaan kärsimään alusta loppuun palavalla maapallolla. 
On vihdoin ymmärtänyt elämän lyhyyden ja päättänyt tehdä juuri ne asiat jotka tekevät hänet onnelliseksi. On hyväksynyt kykenemättömyytensä muuttaa asioita. 
https://www.youtube.com/channel/UCE9hmBirVt9JES2VJ93Mh7A
(http://murwellova.sarjakuvablogit.com/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.