Anne Lehtola

Olen piirtänyt sarjakuvablogia vuodesta 2007 ja kävin Limingan taidekoulun sarjislinja vuosina 2009-2010. Liitteen sarjakuva on alunperin julkaistu Suomen Mielenterveysseuran verkkojulkaisussa vuonna 2016. https://mieli.fi/fi/mit%C3%A4-sinulle-kuuluu/mit%C3%A4-sinulle-kuuluu-sarjakuvataiteilija-anne-lehtola Olen nyt sairastanut vakava asteista masennusta pian kaksi vuotta, ja lääkitys vei piirtämiskykyni. En ole unohtanut sarjisten piirtämistä, ja siksi olen alkanut editoimaan vanhaa tuotantoani instagramiin: https://www.instagram.com/flaxwolfcomic/ Toivoen että pystyn ensi vuonna taas piirtämään jotain uutta.

Olen piirtänyt sarjakuvablogia vuodesta 2007 ja kävin Limingan taidekoulun sarjislinja vuosina 2009-2010. Liitteen sarjakuva on alunperin julkaistu Suomen Mielenterveysseuran verkkojulkaisussa vuonna 2016. https://mieli.fi/fi/mit%C3%A4-sinulle-kuuluu/mit%C3%A4-sinulle-kuuluu-sarjakuvataiteilija-anne-lehtola

Olen nyt sairastanut vakava asteista masennusta pian kaksi vuotta, ja lääkitys vei piirtämiskykyni. En ole unohtanut sarjisten piirtämistä, ja siksi olen alkanut editoimaan vanhaa tuotantoani instagramiin:
https://www.instagram.com/flaxwolfcomic/
Toivoen että pystyn ensi vuonna taas piirtämään jotain uutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.