Noora Lindén

Olen Noora Lindén, Turussa asuva 28-vuotias graafinen suunnittelija, kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Nautin kummallisuuksien ja söpöjen asioiden törmäyksestä taiteessa ja piirrosteni teemat pyörivätkin usein fantasian, hirviöiden, mytologian, kauhun ja suloisten asioiden ympärillä! Siviilissä työskentelen pakohuoneessa, larppaan, roolipelaan, harrastan cosplayta sekä teatteria, sarjakuvien keräilyä ja animaatioiden suurkulutusta. Antamani sivu on sarjakuvastani They Bloom Again, mykkä tarina lampaasta ja orvosta sudenpennusta. Kaksi aikaisempaa sarjakuvaani (ja They Bloom Again sitten vuoden vaihteen jälkeen) on ostettavissa täältä: gumroad.com/noniinnoh  ja muuta taidettani voi seurata täältä: instagram.com/noniinnoh 

Olen Noora Lindén, Turussa asuva 28-vuotias graafinen suunnittelija, kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Nautin kummallisuuksien ja söpöjen asioiden törmäyksestä taiteessa ja piirrosteni teemat pyörivätkin usein fantasian, hirviöiden, mytologian, kauhun ja suloisten asioiden ympärillä!
Siviilissä työskentelen pakohuoneessa, larppaan, roolipelaan, harrastan cosplayta sekä teatteria, sarjakuvien keräilyä ja animaatioiden suurkulutusta.

Antamani sivu on sarjakuvastani They Bloom Again, mykkä tarina lampaasta ja orvosta sudenpennusta. Kaksi aikaisempaa sarjakuvaani (ja They Bloom Again sitten vuoden vaihteen jälkeen) on ostettavissa täältä:
gumroad.com/noniinnoh 
ja muuta taidettani voi seurata täältä:
instagram.com/noniinnoh 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.