Jere Poikela

Olen itse siis Jere Poikela, taiteilijanimeltäni Ruakku. Olen folkloristiikan opiskelija ja sarjakuvataiteilija. Minun sähköpostini on tämä ruakku.contact@gmail.com. Minulta löytyy sarjakuvablogi osoitteesta http://skjere.sarjakuvablogit.com/ ja taideportfolio osoitteesta https://ruakku.wixsite.com/portfolio (sieltä näkee myös nämä minun zinet esittelyineen).  Olen tehnyt sarjakuvia mm. RIKKI-projektiin, lisäksi toki olen julkaissut myös näitä omia zinejä. Nyt haen apurahaa pidempään sarjakuvaprojektiin, jossa käsittelen suomalaista kansanperinnettä ja sukupuoli-identiteettiä.

Olen itse siis Jere Poikela, taiteilijanimeltäni Ruakku. Olen folkloristiikan opiskelija ja sarjakuvataiteilija. Minun sähköpostini on tämä ruakku.contact@gmail.com. Minulta löytyy sarjakuvablogi osoitteesta http://skjere.sarjakuvablogit.com/ ja taideportfolio osoitteesta https://ruakku.wixsite.com/portfolio (sieltä näkee myös nämä minun zinet esittelyineen). 

Olen tehnyt sarjakuvia mm. RIKKI-projektiin, lisäksi toki olen julkaissut myös näitä omia zinejä. Nyt haen apurahaa pidempään sarjakuvaprojektiin, jossa käsittelen suomalaista kansanperinnettä ja sukupuoli-identiteettiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.