Iida Sarja

Olen Iida Sarja, internetissä yleisesti Aletraidi (twitter https://twitter.com/aletraidi, insta https://www.instagram.com/aletraidi/ ja tumblr https://aletraidi.tumblr.com/ ovat pääkanavani piirrosten julkaisuun, seassa myös muuta normielämää ja memeilyä.) Ikäni (lähes 29v.) olen Porissa asunut ja tällä hetkellä työllistän itseni paikallisen urheiluseuran viestintävastaavana ja graafisena suunnittelijana. Piirtäminen on ollut harrastuksena aina ja viime vuosina olen löytänyt omanlaisen tapani tehdä sarjakuvaa: rentoa ja humoristista havainnointia koirani toilailuista (ja 24-hour comics day). Pari pientä zineäkin olen koirani Ciri Konsta Jr. pölhöilyihin liittyen julkaissut ja kolmatta suunnittelen. iida.sarja@gmail.com

Olen Iida Sarja, internetissä yleisesti Aletraidi (twitter https://twitter.com/aletraidi, insta https://www.instagram.com/aletraidi/ ja tumblr https://aletraidi.tumblr.com/ ovat pääkanavani piirrosten julkaisuun, seassa myös muuta normielämää ja memeilyä.)

Ikäni (lähes 29v.) olen Porissa asunut ja tällä hetkellä työllistän itseni paikallisen urheiluseuran viestintävastaavana ja graafisena suunnittelijana. Piirtäminen on ollut harrastuksena aina ja viime vuosina olen löytänyt omanlaisen tapani tehdä sarjakuvaa: rentoa ja humoristista havainnointia koirani toilailuista (ja 24-hour comics day). Pari pientä zineäkin olen koirani Ciri Konsta Jr. pölhöilyihin liittyen julkaissut ja kolmatta suunnittelen. 
iida.sarja@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.