Kenneth Levänen

Saan ideat sarjakuviini ympärilläni tapahtuvista asioista. Piirrän usein työasioihin liittyvät asiat suomeksi ja perhe-elämään liittyvät asiat ruotsiksi, joka on äidinkieleni. Liitteenä kaksi perhe-elämään liittyvää tuotosta. Piirtäminen on minulle rakas harrastus vaikka olen joskus aikoinaan saanut siitä jotain pientä taskuuni kun piirsin m.m. Studentbladet:iin ja Aktia-pankin henkilöstölehteen. Viime vuosina olen julkaissut tuotoksiani Twitterissä (https://twitter.com/kenda_x/media), mutta upotan twiitit kotisivuilleni (http://www.kencomix.net) josta löytyy myös kaikki vanhat kuvat.

Saan ideat sarjakuviini ympärilläni tapahtuvista asioista. Piirrän usein työasioihin liittyvät asiat suomeksi ja perhe-elämään liittyvät asiat ruotsiksi, joka on äidinkieleni. Liitteenä kaksi perhe-elämään liittyvää tuotosta.

Piirtäminen on minulle rakas harrastus vaikka olen joskus aikoinaan saanut siitä jotain pientä taskuuni kun piirsin m.m. Studentbladet:iin ja Aktia-pankin henkilöstölehteen.

Viime vuosina olen julkaissut tuotoksiani Twitterissä (https://twitter.com/kenda_x/media), mutta upotan twiitit kotisivuilleni (http://www.kencomix.net) josta löytyy myös kaikki vanhat kuvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.